CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 2 February 2011

menanti kesibukkan


assalammualikum...
ye.. sekarang adalah waktu bekerja... macam mana waktu kerj
a kau boleh ada masa nak update blog cik noma oii?

bukan x ada kerja u all, ada... banyak...tapi bukan sekarang... akan datang. sekarang tengah duduk kat meeting room sambil duk fikir2 kerja apa yang boleh buat. buat la kerja apa yg patut kan....
actually tengah tunggu para pelajar kat sini isi form. kemudian baru la kami boleh buat kerja... sebab sangat memerlukan maklumat pelajar secara terperinci. even ic mak ayah dorg pun kena!. jangan salah kan kami mintak macam-macam. ini sudah menjadi tugas. maaf atas segala kesulitan (hahaha mcm ada student sini yang baca blog aku) . never mind!

esok cuti... ouh sebelum terlupa, noma nak ucap kan Selamat Tahun Baru Cina kepada mereka yang meraikannya... syoknya cuti berantai macam ni... apa mahu buat erk? hurm, noma rasa cuti ni noma habiskan masa kat rumah je kot . x pun nak cari kerja part time lain. eyh x tahu la.. malas nak rancang awal-awal ni... nanti x jadi.

sepatutnya, mungkin hari ni piie dalam perjalanan pulang ke kampung halaman. tapi disebabkan hal-hal tertentu... piie x dapat balik bercuti raya kt JB. tak apa la.. insyaAllah lain kali masih ada rezeki untuk kita jumpa. mari la kita hidup saling memahami ye. baru bahagia... :D

tapi yang merisaukan noma sekarang, dia tengah demam. mungkin atas sebab faktor cuaca sekarang yang tidak menentu... noma doakan piie cepat sembuh. amin~
*suara piie sengau!!



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: