CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 18 February 2011

mode: x sempat

assalammualaikum....


secara pantasnya noma nk update jugak hari ni. banyak cerita sebenarnya. tapi cuma masa je yang x mengizinkan noma duduk keletak keletuk atas keyboard. banyak kerja... banyak aktiviti. banyak benda nak selesaikan..x sempat nak on9 bagai... fb pun dah terbiar begitu sahaja.... sampai ada rakan chatters tegar yg kahwin pun tidak tahu.hihihi. tahniah utk hanz dan kak shima yg super cantik dan nampak lain bila dah make up! seri pengantin ea orang kata. :D

hari ni hari jumaat. hari ni buat kali pertamanya noma kerja half day... sebab nak gerak pergi kolej lepas waktu solat jumaat. ada urusan rasmi. semua pelajar practical Diploma in Business Management hedaklah menghadiri this first meeting. hari sabtu jam 8.30 pagi.... huh! malasnya nak meeting... tapi seronoknya nak jumpa kawan2... hihihii.... oke kawan-kawan... daaa~



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

LainaSofia said...

all the best kak :D