CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 22 February 2011

saat yang dinanti menjelma

assalammualaikum....

saatnya sudah tiba... oleh kerana saat itu telah tiba... maka ini cerita tentant saat yang dah lepas... maknanya.... saat yang dinanti sepert yang telah diumumkan di entry INI (menanti kesibukkan) sudah pun selamat mendarat di ruang hidup noma... hambikkk kau.... kat tempat kerja memang x ada masa la nak cuba-cuba connect dengan internet... sebab tu la blog ni sunyi sepi... ingat x cuti hari selasa. 15hb kalau x silap...haaaa noma dengan azie plus faiz dtg office siap kan kerja...


disini segalanya bermula... eceh caption nak gebang... dari kiri yang bersongkok tu. En. Fazly, En. Misbah, En. Ahmad dan En. Fuzi. mereka pasang pc kt meeting room. untuk students isi form guna excel. noma, azie dan kak aqma jaga sini... noma dengan azie bagai nk juling key in data.. kak aqma tlg students isi form kot mana2 yang depa x faham.
tengok la azie... cari code zi jgn x cari...

serious ke? hahaha yg penting keje aku time ni siap. masa ni la .. orang cuti.. kami dtg buat kerja. ala kalo cuti dudurk rumah pun bukan ada buat apa. kesian azie duduk sesorg. so konon niat murni nk hiburkan azie. haha. x sanka kami ber3 sume pakai warna merah. ni bukan dirancang. ini semua kebetulan.

habis kerja lepak baca buku kejap.







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

..Aku Sendiri.. said...

kak noma. keja apa?? :D