CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 22 February 2011

shopping gaya orang lama

assalammualaikum...

ini kisah aunty-aunty kesayangan kami. hari ahad yang sudah lama berlalu... noma follow mak dan aunty2 noma shopping kat Plaza Angsana je... itu pun ada my cousin, Remy baru noma akan join. masa ni ketuanya Mak Ngah... beliau lah yang mengajak adik-adiknya... selain tu ada aunty Zara dan aunty Zainab. x lupa jugak orang kuat Mak Ngah iaitu mak noma sendiri... :D
amin dan mak ngah

aunty zainab bersama anak bongsu nya

paling sakan bershopping ialah Mak Ngah! hihi... mereka beli kain nak buat baju... then beli la apa-apa yang patut. noma pun x pasti. tapi tengok memang banyak la barangnya.

oke ni la cousin i.. remy namanya


lepas puas shopping, kami lepak makan KFC... perut dah kenyang, ingat terus balik. tapi tidak...masih ada lagi baki duit yang beli dihabiskan. hahaha Mak Ngah paling rock.... pakai tongkat pun... tapi dia jalan paling depan... u go girl!!! bak kata kak nita.

aunty zara dan mak noma


sebenarnya sama je x ada beza shopping orang lama dengan remaja muda. saja je buat tajuk mcm tu. cuma kita yang muda2 lagi ni masih kuat berjalan. :D pape pun.lepak dengan makcik2 memang best! kalau ketawa x pandang kiri kanan. kuatnya bukan main... gitu la ragam sebahagian adik perempuan mak noma... :D


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: