CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 25 February 2011

tahniah kak ita

assalammualaikum....

sekarang ni tengah rehat... hari jumaat rehat dari jam 12 hingga 2.45 petang... memang banyak masa sebab lunch hour noma memang x keluar makan. duduk lepak dalam office je. ni yang rajin nk menaip..tapi sayang... x dapat nak terus publish. sebabnya x tahu la kenapa kan.. upload photo kat sini memang x pernah lepas.. so malas nak layan... noma upload kat rumah je nanti.. lepas tu terus publish dan boleh la luangkan masa tengok tv dengan mak :D

oke2... nak ucapkan tahniah pada kakak office noma yang selamat melahirkan baby boy pagi tadi... syukur alhamdullilah.... tahniah ye kak ita dan suami.kak ita ni mmg sgt friendly oke. selesa bersama dengan dia. hihihihi. kali terakhir sebelum kak ita melahirkan baby boy nya... kami breakfast sesama... masa tu cerita juga pasal anak... x sabar nak tengok baby boy kak ita....

next week noma ganti tempat kak ita... hohoho berjiran la kita dengan azie.. hahahaha jgn ajak aku curi tulang ea...




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: