CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 23 February 2011

x tahu la nak letak tajuk ape untuk entry jenis mcm ni :D

assalammualaikum....




hye bloger2 yg dikasihi... hari ni mcm x banyak kerja... tapi yang lebih tepat hari ni aku x ada kerja. boleh?? boleh ar kan... haha . ala x pe.. jap lg noma cri kerja yang patut dibuat...sekarang ni hanya nak hilangkan rasa mengantuk tahap gaban ni. sekejap je ni... update blog kali ni pun atas sokongan oleh officemate, azie. noma beritahu dia kerja noma dah siap. dan tengah x ada kerja. dengan harapan dia akan bagi la kerja dia sikit kat noma.ecehcehhcehhh bajet rajin sgt la kan mintak-mintak kerja... haha...dia kata pergi update blog... hari ni noma tengok ramai orang pakai baju warna kuning la.. termasuk noma...

hari ni noma dilantik menjadi AJK pilihanraya kampus kolej ni.... lepas ni sure noma dapat kerja... itu lebih baik daripada tak ada kerja macam ni. bukan nak kata cik noma ni baik sgt nak buat kerja.. tapi noma lebih risau kalau x mampu nak tahan rasa mengantuk ni lalu berdengkur kat depan laptop.. nak mati kau??? kalau ada kerja sure x mengantuk.. lepas tu sure daily report ni x cukup ruang nak tulis. huahuahu...

ramai lagi yg dilantik.. noma harapkan ada nama kawan noma kt office ni, azie.. tapi hampa... azie under academic department. pelantikan ni adalah dr HEP department. its ok la. mana2 pun x kisah.. makanya petang ni ada meeting! ade jugak bende yg noma nak tulis kat daily report utk hari ni... daaa~


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: