CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 21 March 2011

dua beranak berjalan2



assalammualaikum...

12/03/2011

bersambung kisah seterusnya... lepas puas berjalan kat Tesco.. masing2 pun buntu nak buat apa... maka kami semua balik... tapi noma mintak tolong danny hantarkan noma dan remy ke KTM Batang Benar. sebab nak ke Shah Alam. actually plan sebelum ke Shah Alam, noma nak jumpa nadia kat MidValley. tapi x sempat. sorry ye nadia...

noma x sempat nak tukar baju sebelum gerak ke Shah Alam. sampai Shah Alam dah petang. lepas tu dijemput oleh sahabat kami, cin. terus dibawa ke Alam Sentral... jalan2... lepas tu pergi makan kat Only Mee, SACC. lepas tu balik mandi, tukar baju pergi lak uptown Shah Alam. dah puas berjalan... mata mula mengantuk.. bungkus sate makan sambil tengok movie kat laptop. lepas tu tidur...
menanti train.. ngeh3...


oke masa kat uptown Shah Alam noma dapat call daripada meera zaini...time ni terus teringat birthday dia dah berlalu 1 hari... huhuu meera, i'm so so so sorry!!!!!!! huhuuu nasib baik la cik meera kita ni memahami... mmg logik la noma lupa nak wish birthday dia (11 march) sebab masa tu noma memang sibuk dengan report dan kerja... ampun meera.. ampunnnnnn... aku bukan x ingat tarikh keramat hidup ko tu... cuma aku lupa nak wish! thanks meera kerana memahami diri ini. aku doakan kau berbahagia selalu dan murah rezeki. dan aku juga harap agar hubungan adik beradik kita ni berkekalan. aku mohon maaf sekiranya ada sengketa antara kita sepanjang kita berkasih sayang.
meera, happy belated birthday sayang!

on call dengan meera :D

13/3/2011

esok bangun pagi2. pergi sarapan kat Restauran Gembira.... memang hati rasa gembira sangat bila makan kat restauran tu.. kemudian pergi Tasek Shah Alam... berjalan2 buang masa... sambil cerita hantu.... berpeluh-peluh jugak la... kemudian angkat kaki pergi beli tiket.. kami ambil tiket jam 4 petang.



nampak x pelangi kat situ?? :D


jam 1 p.m macam tu gerak SACC sebab nak makan secret recipe.. oke teringin makan kek. sebelum tu shopping. beli kan hadiah untuk anak kepada kawan remy. dah dapat barang terus pergi melantak... kemudian 15minit sebelum jam 4 petang, kami nak pergi station. rasa letih sangat... maka dalam bus aku berdengkur dong dang sayang. hahahhaa...
kami tengah busy

p/s: remy, sis kau ni malas nak letak pic bebanyak.. kalau nak semua pic ni kau datang rumah okeh!












hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: