CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 21 March 2011

happy belated birthday abg bob!

asslammualikum....

noma rasa simpati betul kat diri sendiri taw. sebab bila da start lupa nak wish birthday sorang ni... nanti melarat kat semua orang aku lupa... keterlupaan ini berlaku pada bulan March sahaja...adakah sebab bulan ni kehidupan noma sangat sibuk?? mungkin la kan.. so maaf ye.

14 march yang lepas, abg Bob noma punya birthday yang ke 27tahun... huahuahua tua sudah!!!! tapi perasan muda!

happy belated birthday bob!!!


noma nak ucapkan terima kasih kat officemate noma sebab sudi belanja budak practical ni (diri aku) makan piiza. kui3... thanks azie! nanti belanja lagi! hahaha kalo nk aku belanja tunggu aku dapat gaji yang hakiki.. kui3...
azie yang manja

masa ni azie baru sampai dari n9. dah janji dah jumpa kat Larkin. jam 11malam noma mintak tolong abang2 noma ambil kami.







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: