CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 1 March 2011

baik-baik sayang

assalammualaikum...



tengah duk relax...xada kerja... tiba-tiba teringat final report yang noma start buat.. kebiasaannya kalau kat office x ada kerja noma akan buat report. so nanti x ada la kelam-kabut kan. tapi hari tu sebelum hantar laptop pergi buat medical check up noma lupa nk masuk kan report dalam pendrive. uhuhuhu... sekarang ni nak buat apa pun x boleh... haa mula la cuak pasal 12hb march ni.... huhuhuu

wahai kawan-kawan seperjuangan ku... kalian da siap report??? senyap je korg niiii... kang bagi msg yang men-cuak-kan macam hari tu baru tahu...

alahaiii laptop... apa kabor ko kat sana? baik-baik sayang~


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: