CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 3 March 2011

mengantuk di karaoke jamban


assalammualiku....

morning u all... semalam noma agak busy. serious.... x panas pun punggung duk kt depan pc... hari ni pun akan menjelma kesibukkan sebentar lagi...

saja nak update pasal penangan dah lama x karaoke... ahad lepas counsin noma, abg wan call ajak keluar karaoke... noma on saja.. lagi pun dah lama giler x jumpa dia. since dia kerja memang susah nak jumpa..
keluar agak petang... pergi tempat biasa kami je.. Plaza Angsana... dan karaoke jamban! hahahaha ntah erk.. kalo berdua je.. better g karaoke jam
pan... tapi memang x sangka kami bantai lebih 25 lagu tanpa henti.... hahahhahaa dia memang gila... aku tak.. sebab lagu yang ke 20 noma da start menguap dah dalam jamban tu.... apa pun... kalau karaoke dengan cousin noma yang sorg ni memang enjoy!!! thanks wan!

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

cancerGreen said...

lama kita x karoke sama kan?hehe..noma belanja jom!haha:D