CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 21 March 2011

nadia sumali


assalammualaikum...

buat masa ni dah berapa entry noma publish? oke sah sah tengah xada kerja... memang semua tengah free ni... nak tengok movie pun rasa nya x ada gangguan. hahaha..

entry ni secara rasminya ingin memohon maaf buat sahabat ku, nadia sumali. maaf sangat2... nasib beliau sama macam meera zaini... sehari selepas birthday dorg baru noma ingat... noma bukan x ingat tarikh birthday noma.. tp lupa nak wish lorh! sampai hari ni noma x wish or minta maaf lagi dengan beliau... x pe la.. ada kejutan menanti beliau :D apa pun... nadia, noma minta maaf sangat... happy belated birthday for u nadia... noma harap nadia sihat2 selalu ea... dapat kawan-kawan baru yang memahami dan lebih ceria. dan semoga persahabatan kita tak terputus walau kita dah berjauhan.. sayang anda ketat2!

happy belated birthday nadia! ingat x sambutan hari jadi nadia tahun lepas ?? dekat entry INI hihii i miss u badly :(



p/s:mcm mana x lupa.... noma overtime masa tu :D kenangan dengan azie... balik jam 8malam... makan cadbury kat pondok sambil tunggu abah noma datang jemput. :D azie... jangan sedih.. aku dah x lama kat sini :)

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: