CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 19 March 2011

presentation


asslammualikum...


noma tengah on9 guna laptop abah... so nak update tentang job description memang x dapat la.. sebab gambar2 semua da transfer ke laptop noma.... so noma update apa yg ada ni... kalau duk tangguh2, makin banyak pulak entry yg aku nk update nanti... dah la tengah x sehat ni... huhuhhu 2 3 hari lepas tekak ni rasa perit sangat taw.... rupanya nak batuk dan selsema... ni badan rasa sakit2 ... nak demam... huhuhuhuhu


nasib baik la report dah siap.... presentation pun dah lepas... oke sebut pasal presentation.... presentation kali ni noma memang bapak gementar gila.... sumpah x tipu!!!! mengigil weii. x tahu la kenapa.... :(


alang-alang pergi kolej untuk presentation... maka mari la mengambil kesempatan berjalan2 dan berjumpa kawan-kawan.... so cousin noma, remy ikut sekali. sebab dia pun kepala otak tengah serabut... mari la kita cari ketenangan kat negeri orang.

10hb march 2011 noma beli tiket untuk 11hb march 2011. noma x nak ambil half day. so ambil tiket jam 7.30malam.... balik kerja... siap2 semua.. terus ke Larkin....

sampai Seremban dalam jam 11 mlm cm tu la.. lebih sikit. dah sampai kolej, jumpa budak berdua ni, nad dan nizan. mereka punya la memujuk suruh tidur rumah nizan. tapi maaf la. noma dah janji dengan mas nak tidur rumah dia... cousin noma lak tumpang tidur rumah classmate mas, wan. thanks ye wan.

malam tu agak penat la ea.... sampai x sedar tertidur kat lantai... sejukkkk!!!! bangun pagi mas masih diulit mimpi.. yela dia tidur lambat kot... dah siap2.. mcm biasa, jumpa nad dan nizan kat bawah block. dalam hati dah dup dap dup dap.. darah gemuruh sedang mengalir....tp bila dapat tahu markah.. ouh alhamdullilah... :D
nad orang pertama present...
oke ni faizal sedang cuba beri motivasi kpd kami... bangga dgn perubahan positif faizal...
danny tetap paling best!
nizan masa ni demam

lepas presentation noma, nizan, nad and danny pergi tesco baru kt Nilai. ouh x lupa jugak my cousin, remy. saja nak jalan2....nak merayau jauh2.. nizan lak tengah x sehat masa tu... dpt lepak makan sesama pun okeh la.. insyaAllah... kalau ada rezeki... kita jjumpa lagi ea.
x tahu drama apa nad n nizan buat kat belakang noma ni...








bermula kisah dua beranak kat negeri orang :D


p/s: nizan, nad, danny and faizal kalau nak gambar kita masa meeting sila terjah entry yang INI.







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: