CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 17 March 2011

singkat punya kata-kata......status:busy

assalammualaikum...


lama x update blog... busy yang amat... noma baru je lepas habis buat presentation untk industrial training ni last week. FYI, noma belum habis LI lagi. sebab musabab buat presentation awal adalah x nak ada masalah dengan yuran dan hostel. itu saje.... maka memang merangkak la nak mencari masa buat report.... siang kerja, malam tidur.... kan busy tu kehidupan aku sebagai seorang budak practical.. hahhaha no no no...

kadang kita kan rasa waktu malam lebih singkat dari waktu siang... ke aku sorg je yang rasa??? never mind larh kan....maka minggu2 sebelumnya adalah sangat busy... sebab banyak aktiviti kat tempat kerja ni.... sebab tu x berkesempatan nak update blog... report pun curi2 buat kat tempat kerja kalau kerja2 noma da siap.... malam pun buat report. tp noma pelik kenapa buat report malam, lebih banyak termenung daripada buat report.... pelik..pelik aku dengan diri sendiri.

lagi pelik la bila saat ni noma rasa.. blog noma terabai... kawan-kawan apa ntah lagi kan.... huhuhu i'm so sorry! dengan kesibukkan ni....secara x sengaja noma x wish birthday kawan-kawan noma yang lepas2 ni... kalau wish pun mungkin akan lambat sehari.. sorry sangat kat meera zaini dannadia sumali ..sob.sob... sob..aku yang nak nangis ni kat office... uwwwaaaaaaaaaaa... bersambung... noma ada kerja nk buat....


thanks juga yg tag noma.. insyaAllah malam ni noma buat....

love u all~




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: