CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 28 March 2011

SUTERA MALL


assalammualaikum...

ini nak cerita pasal minggu lepas.... malam jumaat lepas...noma diundang oleh shyra untuk menemani diri beliau pergi membeli belah.... oke sangat syok... walau kata hati ni rasa mcm sedikit sedih sebab masa aku duit tengah keliling pinggang x ada lak yang nak ajak shopping..memang selaui jadi macam ni . kui3... agak takut juga la sebab takut duit yang ada tu terguna untuk benda2 yang tidak berapa nak penting. maka aku tawakal!

jam 8malam macam selalunya, shyra datang jemput noma. oke memang dia aje yang kena datang ambil noma. THANKS SHYRA! before that kepala otak duk fikir nak pakai baju apa... finally, aku pakai seleh2 je. hahaha


destinasi kami ke SUTERA MALL. tempat lain kami dah naik bosan! maka kami decided untuk ke sana pula... oke not bad! banyak pilihan dan murah2 juga.... memang nafsu makin membuak-buak la jadinya.... matlamat shyra memang besar sebab dia memang dah set nak beli macam2. sampai aku pun turut tergoda...

akhirnya... godaan itu berjaya mempengaruhi noma! ouh kalau dah perempuan namanya ada 9 nafsu... memang mcam ni la kesannya... noma dapat sepasang kasut dan sehelai gaun dot dot dot.... shyra pun sama cuma dia lebih sikit daripada noma.. dia beli 2 pasang kasut, sehelai gaun dot dot dot dan sehelai seluar yang bapak cantikkkk!!! aku diam diam aje menahan nafsu terhadap seluar tu...




shopping kat situ best taw! bayangkan la kami gerak daripada rumah jam 8 lebih mcm tu.. sampai agak2 nak dekat jam 9 malam.... tapi kedai2 masih segar bugar lagi... xada satu pun yang dah tutup... yang prepare nak tutup lagi lah x ada.. bila jam sudah menjangkau ke angka 10... masih seperti itu.. ouh memang gembira betul kami berdua berjalan... baru semangat nak membeli belah kan...


lepas tu, kami terus angkat kaki.... pergi McD kat Petronas Taman Kobena. lepak dan cakap cakap cakap...







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

4 PURPLEcrazy:

i.n.d.a.h_n.a.n.a.n.a said...

best nye dah keje..ley asyik bershoping jerk..kan..kan..kan..

kupu-kupu_cinta said...

indah: hahaha alhamdullilah. ala ni practical. elaun x banyak. tggu nnt da keje. hihi tu kwn kite yg da keje tuuu bahagia la dye kan dpt shopping. hihi.. bila balik jb? x penah hang out sama kan

i.n.d.a.h_n.a.n.a.n.a said...

bulan 6 ny isyaallah indah lepak jb terus..heheh..Xmo dah dok kolej lama2 bowing...Lama lagi ker practical?aah kita xpenah hang out sama ...heheh..nama jerk duk satu negerikn...heheh

kupu-kupu_cinta said...

o0o0 ... lps tu keje ke sambung study...

aah kan...so law kt jb still active berblogging? law active. leh la kite deal keluar sesama kan..