CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 3 April 2011

cumi1569...suara anda memang meletopppp

assalammualaikum....


sebenarnya noma tengah buat report untuk company noma. company noma nak report dalam bahasa malaysia. sebab kat kolej tu... bahasa utama mereka adalah bahasa arab dan bahasa malaysia. :D

depa kalau speaking arab memang berabuk ar... teruja noma dengar. kalau setiap minggu ada membudayakan al-quran... memang kerap la mereka guna kan bahasa arab bila tang nak beri ulasan tentan ayat2 al-quran yang kita baca.... time ni memang noma buat muka blur ar.. bila tiba part orang lain (lecturer and students) gelak... kami yang x faham ni dah susah hati da... seronok nya depa gelak kan. mentang2 kita x paham. tapi ada jugak cakap bahasa melayu. ada juga staff2 yang faham bahasa arab. sebab mereka pernah belajar.... bagus nya la kalian. tiba2 rasa nak belajar jugak. buat masa ni perkataan terbaru yang noma faham .... ialah Maktabah. Maktabah bermaksud library atau bahasa melayunya perpustaakan. hihi.. i kan rajin pergi Maktabah nk pinjam novel. ngeh3.

ok itu bukan kisah yang sebenarnya dalam entry ni... kisah sebenar noma nak duk cerita pasal jatuh cinta lagi... lagi...lagi ku jatuh cinta.. (mampos kalo piie baca setakat ni.... piie sila teruskan bacaan sampai habis. utk elakkan salah faham. lebiu!)

bukan curang oke. actually noma teruja dengar suara dan petikkan gitar daripada seseorang ni. bukan noma je.. ramai larh yang yg teruja lalu terpegun dan terus rasa nak hantar rombongan meminang. hahaha. ok tu aku yang rasa...masa tu rasa macam xsedar diri la kan. dalam hati ada piie.. haha. terus bagi mas dengar dan nak sarankan mas masuk minang. sebab mas single. hahaha oke2 gurau. mari la dgr suara beliau, En.Cumil1569 . antara yg noma suka...


suara ku berharap...


aku yang kau panggil sayang



mungkin korg dah tahu lama dah pasal beliau. tapi den nak gak publish.. selama ni layan video kat youtube x pernah nak sign up account youtube. tp sebab nak comment kt video beliau. noma sign up okeh! hebat x hebat la suara beliau sampai boleh pengaruhi orang mcm ni sekali. tengok comment2 kat sana pun memang ramai la gadis2 terpikat. haha yang jejaka2 lak memang ramai yang kagum. tapi kami semua nak sangat tengok muka dia... :D

so korg... enjoy la dengar suara merdu dan petikkan gitar drpd Cumi1569. noma pun tengah dengar ni




p/s: i love u piie



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

cancerGreen said...

hahaha..sy siap download lagu yang terindah die cover..best!! tp dh ter delete, maleh download balik..:D
tp mmg beshhhhh la die main gitar, cover lagu..cover wajah die pon terbaik! betol2 nampak tangan ja..:D agknye die takot orang2 macam kite*eh2 noma nk msk minang kot..haha :D

kupu-kupu_cinta said...

laa mas. noma minangkan utk mas. x nak ke. hahahaha...

nnt den nk download gak. hihi