CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 11 April 2011

hujung minggu yang terusik

assalammualaikum....


hari sabtu yang indah ni... noma, azie dan adi mulakan hari dengan mengeluarkan peluh. terutamanya noma... membakar lemak... actually nak jogging kat Taman Bunga... tapi tutup la pulak... lepas tu terjah la kat Hutan Bandar.... parking lak x ada... lepas tu bawak diri ke Taman Merdeka... oke di sini segalanya bermula... kita bakor je.. kita bakor je lemak berkampit2 ni ha.. btw.. thanks to my BFFs sebab bagi semangat kat noma untuk kuruskan badan. ala korg jgn ingat korg tu kurus korg x perlu jogging. kurus-kurus pun kena jaga kesihatan. hahaha ni ayat pancing noma utk kawan-kawan.

lepas jogging.. pergi sarapan kat Larkin. ala yang dekat dgn bomba tu.. yang orang kata ABC Special dye tu meletopppp... noma n azie pepagi da makan ABC. bagus sangat la tuu...


petang tu noma pulak noma ada ngedate dengan adi, shyra, fara, zima, apis dan apis. mari berjimba!!!! yuhuuuu memang berhabis la duit aku hari tu ...mula2 pergi main bowling kat Daiman Bowl. masa ni main bertiga je, noma, fara and adi. sebabnya shyra,zima, apis and ajis x sampai lagi. lama oke menunggu... huhuhu



lepas main bowling tengok movie lak. cerita Dilarang Masuk...komen saya ? no comment... kusut kepala wa tengok. hahaha. lepas tengok movie.. pergi karaoke lak. memang sgt lama x karaoke dengan mereka.. tapi shyra artis berbakat kite ni entah kenapa nampak mcm letih sangat je... i rindu suara lemak berkrim u tu tau!!





lepas karaoke baru la kami ingat jalan pulang ke rumah masing2.... dah penat sangat dah... badan ni dah start sakit2 sebab da lama sangat x jogging... tiba2 berjogging... berbisa nokkk.
thanks kat adi sebab menumpang kan i dengan fara.. thanks kat semua yang terlibat sesi berjimba kita kali ni...



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

ZWAN SABRI said...

lepas joging then makan? camne lemak tu nak tebako.. hehe


MySuaraBlog: Dinner Anak Penang