CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 3 April 2011

kawan kolej


assalammualaikum...

pertemuan yang tak pernah ku sangka... siang tadi noma pergi Plaza Angsana. oke da beritahu td... tujuan adalah untuk beli cream muka mak dan susu anak buah. utk cream muka noma terjah watson...

masuk je watson langkah terhenti bila terpandangkan seorang jejaka ni... ouh idak la aku terkejut sebab mamat ni duk belek alat solek. tapi langkah terhenti lalu terfikir. aku kat Jb ke ni?? noma kenal jejaka tu.. dia buat apa kat cni. mustahil la dia dtg dr jauh semata-mata nak beli alat solek kan. noma pun berani kan diri panggil beliau. tapi x de la kuat. takut gak kalau salah orang. hihihi. tapi noma belek dia dari atas sampai bawah.... eyh betul la.. aku kenal! my best friend!!! ngeh3. tapi masih malu2 nak panggil2... dan noma biarkan dia berlalu. bila dia da pergi dgn family dia. noma call.ngeh3... betul la dia... hihi tapi masa noma call tu dia dah nak balik... x apa la.. cuma x sangka jumpa beliau kat JB.
ni kawan kolej noma merangkap senior Diploma Business Management. dia memang baik orangnya. suka tolong orang... dan sangat pemalu... hahahaha. itu tidak dapat disangkal lagi! haihhh teringat pulak kenangan zaman belajar dulu.... kalau laptop noma problem kan... dia la selalu tolong noma.. format laptop la apa la kan... eyh lupa nak beritahu nama beliau. nama glamour nya roy..ada lagi sorg ni.. namanya amer. ha mereka berdua memang rapat...sekarang yang noma tahu... dua2 ni kerja kat KL. alhamdullilah...


p/s:kenangan sebagai students sedang berputar.



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: