CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 11 April 2011

malam sabtu terusik

asslammualaikum...




alhamdullilah... hujung minggu lepas noma sangat enjoy sebab menghabiskan masa dengan kawan-kawan dan BFF tersayang.

bermula hari jumaat, malam sabtu. noma, adi dan azie keluar makan malam kat Sentosa. ala... kalau orang Jb mesti tahu tempat yang popular dengan bubur nasinya... malam tu mcm-mcm hal yang jadi oke. first! cuak dengan batery kereta adi ni. mcm nyawa-nyawa ikan. masa makan, noma and azie cool je. yela. bukan kereta kami. so cool je la. x yah nak gelabah la.. tuan kereta pun cool je kan... hahaha tp azie cuak takot x dapat balik. hahaha. ala setakat JB ni wa x cuak la.. abg2 wa ada jd hero penyelamat.

tapi alhamdullilah... kereta boleh start lepas kiteorang makan... kemudian, join lak birthday party kwn2 adi... lepak kat Singgah Selalu. 1 mcm hal lak tingkap cermin kereta x boleh baik... ha padan muke.... nak tutup pakai surat khabar ke? tapi nasib baik ada kwn2 yang baik hati... banyak tangan yang menolong.. sangat berbangga ye tengok kerjasama mereka. birthday girl dan yang lain-lain lak x merungut... lama oke. dekat satu jam kat situ... noma pun dah naik mengantuk...


lepak SS noma x makan pun. minum je. kenyang seyh. ada part yg noma suka sgt masa lepak kat sana.. sweet sgt2 larh mereka ni. tgh duk syok melantak.. tiba-tiba pihak SS buat announcement pasal birthday kak zana. lepas tu ada lagu happy birthday....pengujung kat sana pun nyanyi sama2. kemudian ada kek datang... eyh ada orang dtg bawak kek. so sweet oke... i yang terkejut mcm birthday i la pulokkkkk.. korg ni comel larh! dah la baik hati ... sweet lak tu... time ni rasa rugi lak makan kat Sentosa sebab tengok kek birthday nafsu membuak-buak lak... eyh i gila coklat ye... tapi apa kan daya.. perut da full. air pun x habis. haihhh pembaziran tol.

lepas tu.. kami balik! esoknya mahu jogging..lalalalala misi aku bermula~







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: