CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 3 April 2011

second tag from ecah: show me your BFF

assalammualaikum...


yang pertama-tamanya.... terima kasih la kat ecah sebab selalu tag noma.. itu menandakan beliau tidak lupakan noma. :D lebiu larh!

oke ni second tag from her. tag ni berupa contest yang diberi nama "show me your BFF contest" for more information about this contest please clik this LINK


Dear Nurulbadiah Lai...

hye! noma teruja jugak nak join this contest sebabnya... sebelum ni nampak jugak banner contest ni kat mana2. jujurnya. noma suka this banner! comel and cool... dan xsangka noma di tag. ihihi.

so mari bercertia... noma pun macam ecah. ramai BFF. daripada sek rendah sampai la practical ni...antara BFF noma masa sekolah rendah dulu: Amira Wahab dan Syer Emy Edayu. tapi sygnya Amira Wahab kini noma kehilangan jejak beliau. :( noma dan emy masih rapat lagi sampai sekarang... walaupun sekarang ni masing2 busy dgn kehidupan masing2. sampai sekarang beliau tetap di hati.
ini emy edayu. si jantung hati. kami selalu keluar sesama. kadang-kadang kalau masa cuti panjang. noma selalu tidur rumah emy paling lama seminggu.

candid..capture by syer ayu azrina... adik kepada emy. masa ni noma ikut family emy pergi kenduri kahwin. hihi baju kurung biru yang noma pakai tu baju emy actually. rindu sangat dgn kenangan dulu...emy sekarang tengah buat degree kat UiTM Shah Alam.

bila masuk sekolah menengah... memang ramai kawan yang noma rapat. sebab noma 2 kali pindah sekolah. SDARY=>Teknik Kluang=>Teknik Perdagangan. mana2 noma pergi akan terjalin sebuah hubungan yang rapat dan penuh kasih sayang... mungkin ada antara mereka tak sempat utk noma abadikan kenangan di sekeping gambar. tapi percaya la... persahabatan kita tak mungkin sekali utk noma lupakan. ini BFF noma masa sekolah menengah...

MANZ: Meera,Amdya, Noma, Zai

our last meeting. masa ni pakat jumpa kat CS. tapi sebab nak ketenteraman.. kami lepak makan kat Taman Merdeka.hihi thanks zai sebab belanja kami makan. enjoy sangat time ni.
ini perjumpaan pertama kami setelah sekian lama masing2 menyepi. jalan2 kat CS. gedik beli t-shirt sama. pic ni kat Danga Bay. dah nak balik pun... sedih masa nak lepaskan mereka balik... rindu kita x akan pernah berhenti. betul x ?
meera tengah buat degree kt UMK, amdya kat UMP, zai pulak kat UniKl.

ini BFF noma masa lower 6. dr kiri: Ma, Fa, We, Dd.
banyak kenangan jugak dengan mereka..macam-macam hal. macam-macam ragam. sama2 cabut sek. sama2 kena denda. bagus! pic ni masa raya. raya ramai2 dengan dak2 kelas. seronok!
ok ini pula teman baik noma yang super duper menghiburkan,shyra.syg dia ketat2. actually kami 1 sek rendah. tapi x rapat la.biasa2 aje. kami start rapat lepas lower 6 sampai la sekarang. pic terbaru kami ni. masa tengok movie.... dalam botol. belakang tu bonda shyra.

BFF zaman kolej:
dari kiri:nad, noma, nadia, and nizan
pic ni masa tengah final exam. sedih memasing bila nak habis exam dan nak cuti. sebab x lama lagi kami nk habis study. sekarang ni... noma, nizan and nad masih practical. nadia pulak dah sambung study kat UniKL. nad juga akan sambung degree kat kolej legenda ni. noma n nizan masing lagi merancang apa yg patut.

oke ni pic ada letak kat sidebar.:D
noma, ainnur, nadia and mas. apa pun pergolakkan yang pernah terjadi. noma x pernah buang kawan. kawan tetap kawan. noma rindu dengan kemesraan kita dulu.

practical:
azie!!!! i love u azie. mungkin singkat pertemuan kami ni... tapi keserasian antara kami membuatkan kami senang untuk menyayangi.. thanks azie sudi berkawan dengan noma dan berkongsi segalanya bersama. apa2 pun boleh terjah di ruangan "best Friends" noma kat this LINK dan ""my gurlz" kat this LINK

oke noma tag 4 orang ni :


ada lagi BFF noma yang noma x tunjuk kan kat contest ni. tapi percaya la... kalian tetap di hati noma. kalian tetap yang terbaik dalam hidup noma... noma terlalu sayangkan persahabatan yang terjalin...

p/s: kpd nurulbadiah lai: contest anda memang sangat menarik...suke suke suke... dan banner contest anda sgt cool !


okela.. nk tido. dah lewat ni. esok kerja.. lebiu all!

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

4 PURPLEcrazy:

cancerGreen said...

thanks kamu! sebab selitkan pic sy d contest ni. :)
i <3 our friendship. no words can desribe it ;)

BEST OF LUCK! ;)

kupu-kupu_cinta said...

hihihi sama2.. kamu x akan di lupa kan... i love u !

Nurulbadiah Lai said...

wa..byknye gambar..so meriah..but i will pick one je nti time nk buat keputusan k..

thanks 4 joining..wish u all de best

kupu-kupu_cinta said...

ngeh3... kwn kite tag kite. tgk banyak gambar dye letak. kite pun letak apa yg ada. kena letak sume pic BFF . kang ada yg kecik aty. kui3..