CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 3 April 2011

tag from ecah

assalammualaikum...

letih..penat.... baru balik dari Plaza Angsana je punnn. semata-mata nak belikan cream muka mak dan susu untuk Adi (anak sedara i ). so hari ni noma berusaha nak selesaikan tag daripada kawan-kawan...

tag pertama daripada Ecah...

1.Adakah anda rasa anda Hot?
@opkos larh bebeh... panas kot tadi masa keluar dari Plaza Angsana. sungguh2 panas.... berkerut dahi den ni... maka jalan ku adalah sepantas yang boleh. x sabar nak sampai rumah.

2.upload gambar wallpaper/pic yang anda guna sekarang

3. cerita pasal gambar.
actually x nak la upload gambar ni. kang orang kata show of sangat kan dengan boiprennn. tapi apa nak buat. i kan jujur. i upload la jugak. ngeh3. ni gambar masa dating kat Hutan Bandar. itu je la ceritanya... ouh kenapa noma pakai gambar ni sebagai wallpaper? sebab i miss him badly. lama x jumpa... x menatap wajah beliau... sebab tu la... guna sebagai wallpaper. sebagai pembakar semangat supaya hati ni bertabah. ahahahaha geli geli geli...

4. bila kali terakhir makan ayam?
tadi masa lunch .

5.lagu terakhir yang anda dengar?
memandangkan noma buat tag ni merujuk kepada blog ecah. maka lagu terakhir adalah lagu2 kt blog beliau.

6. apa anda buat semasa menyelesaikan blog ini
tengah update blog yang menuntu jari jemari ni menari2 di atas keyboard. sambil dengar lagu kt blog ecah. dan sambil chatting dgn my BFF, Hajar Asbar.

7. selain nama sendiri anda di panggil?
kakak= untuk family
aunt N= untuk anak2 sedara
penguin= nama ejek-mengejek dengan piie. * tapi noma rasa nama ejek -mengejek noma lg comel drpd nama dia. BIGFOOT! hahahahahahahhahaahahaha gelak si kekasih yang zalim.
mak et= sedara mara... nama ni arwah nenek panggil so melekat la sedara mara panggil macam tu. tapi kalau dengan my cousin, remy dia panggil noma sis. then ada yang panggil noma jugak.

8.tag 8 orang
huhuu ramainya nak tag 8 orang. ala ala...siapa aku nak tag ni... noma rasa tag ni dah lama kot... mesti ramai dah buat... maklum la.. kalian kan blgoger tegar.


9.siapa no.1 anda (merujuk kpd soalan no 8)
ouh no satu tu adik saya . hihihi one of my sisterhood. sebelum tu.. dia jugak BFF saya. i love her damn much!

10.katakan sesuatu dengan no 5 (merujuk kpd soalan no 8)
ouh hastler tu ketua kepada bapak2 ayam. haha. hastler! gud luck dengan business penternakkan anak2 ayam ekau! :D

11.orang no 3 berhubung dengan siapa (merujuk kpd soalan no 8)
kalau ecah x paham..den lagi x paham

12. bagaimana pula dengan no 4 (merujuk kpd soalan no 8)
ouh beliau adalah rakan chatter sy. lama x duk borak dengan dia. dia la selalu curi2 on9. takut ayah dia nampak.hihihi. ain! i miss u. eyh ekau ni bukann ke nadiahsaref? ke den salah org? hahaha compius2 cm ne leh nama ekau jadi ain?

13.pesanan buat no 6 (merujuk kpd soalan no 8)
diana kayat... i miss u syg! duk sana.. jangan lupa aku ok. yela. aku ni x de la sebaik kawan2 baik ko yg ko ada... tp jahat2 aku ni. aku tetap syg ko kuat2 nyah! aku harap persahabatan kita tetap kekal kat hati masing2. aku mintak maaf kalau ada salah dan silap. eyh dah macam hari raya kan... ok diana raya jgn lupa dtg rumah. nak tart nenas x?? hihi

14. kata-kata cnta buat no 2 (merujuk kpd soalan no 8)
hamdya farhana: ouh hamdya ku syg... aku cinta pada mu. muaaaxxx . be strong ya!

15.adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan (merujuk kpd soalan no 8)
ye.. mereka kaum sejenis. mereka kaum hawa.

16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag no 1 (merujuk kpd soalan no8)
-ada 3 adik beradik dan beliau anak yg bongsu.
-family beliau di Pontian
-sangat syg kan saya. betul x? :D
-pendengar yg baik
-caring

17. persamaan antara kambing dan lembu.
dua2 ni boleh disembelih di pagi raya korban.

18. perasaan bila menjawab tag ni...
tag lagi... lagi dan lagi.... dan noma rasa bila nak sampai penutup ni. haha

19. gay or less?
less! hahaha no no no.. i normal.


alhamdullilah..... habis jugak aku buat tag ni. hihi








hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: