CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 6 May 2011

bicara sama blog-lemau macam biskut

assalammualaikum...

kawan kata aku lemau pulak.... eyh mcm2 kawan cakap aku kan... lembik lah. lemau lah.... aku kata lembik macam jelly lemau macam biskut. terus x nak cakap lagi kan...

actually, aku x tahu apa yang perlu aku buat sekarang. kalau kawan nak tahu la kan. tengah blur2 ni nak buat apa dengan keadaan macam ni... bersabar je la kan. nak buat macam mana lagi.


tapi betul lah kata kawan. kesabaran setiap manusia ada batasnya. kesabaran aku? aku x tahu sampai tahap mana... so kita tunggu dan lihat.


kawan, sorry sebab aku selalu susahkan kawan dan terima kasih bebanyak...



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: