CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 9 May 2011

Hari Ibu yang biasa-biasa sahaja

assalammualaikum....


SELAMAT HARI IBU...

program hari semalam sempena hari ibu? biasa-biasa sahaja. tiada sambutan meriah di iringi kek yang comel jauh la nak ada hadiah mahal-mahal....

keadaan yang membezakan kita.keadaan yang membuatkan sambutan kita x sama.

noma sebenarnya orang yang suka buat kejutan untuk mereka yang noma sayang. simple macam mana pun, pada noma ia tetap sweet!

untuk mak, noma bagi kerongsang. keikhlasan hadiah itu bukan terletak pada harga. betul?untuk ibu piie, noma bagi kerongsang jugak. dan kek coklat. ouh maaf la ye my mum kalau kek coklat ni memang dye reject awal2. kiteorg naik muntah dah makan kek coklat. hihihi


so noma mintak tolong kawan chatter noma, cik lily untuk teman ke rumah ibu piie. lega rasa nya da selamat sampai rumah ibu piie. ngeh3. dah la panas terik kan... sabor aje larh... sorry ke kawan-kawan kerana menyusahkan korg.


rindu kat makcik! nak borak-borak dan borak! makcik memang best!

lepas tu, kami (noma dan kawan-kawan) pergi main bowling dan karaoke. memang sangat happening oke. enjoy! terubat sedikit rasa resah di hati. *resah sebab aku buat salah dgn BFF aku!!! :((

dah balik rumah baru hegeh2 fikir macam mana nk pujuk BFF yang sorg ni. macam biasa, adik sepupu noma yang jadi mangsa. kami pergi terjah rumah beliau. dan letak kek depan rumah. hakhakhakhak. dalam hati berdoa. tolong la maafkan aku....


ouh hadiah mak... kite x bagi by hand. noma letak dalam hand bag dye je.. pepagi mak bagun masuk bilik cubit2 punggung kita.. "wahh bagi hadiah ea"hahaha. noma lak ngah mamai2. hanya mengangguk dan tersenyum.lepas tu tidur balik! kejam ke? hahaha


apa pun, SELAMAT HARI IBU kepada semua ibu-ibu di dunia ni.... terutama kepada mak, makcik, dan mak kepada kawan-kawan noma....




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: