CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 16 May 2011

ke seremban

assalammualaikum....

hari sabtu lepas, noma follow aunt zara dan kawan baik beliau Cik Eta pergi hantar remy . PA harus la ikutkan.... perjalanan pergi tu noma excited sangat sebab dapat keluar JB. serious aku bosan duk JB. menyampah sakit hati. boleh?? boleh je.. noma je tahu kenapa.
ni masa kt Tesco. beli barang-barang yang x cukup lagi...
kipas pun beli oke... ngengada tau kau ni remy...

kami bukan sweet couple. kami sweet cousin :)
PA berdedikasi kan? haha


sedih gak tinggal kan cousin noma ni kat kolej. haihhh x ada la org nak teman noma kemana-mana lagi. tunggu beliau cuti dan balik jb la jawabnya... kau kat sana tuu, jaga diri n belajar rajin-rajin.


otw balik JB, cik eta leh lupa nak isi minyak... sampai kat pagoh minyak dan menyala.. terus masuk tol pagoh dan cari station minyak yang lebih kurang 4km dari plaza tol. haihhh nasib baik tau.... keadaan saya adalah sangat letih oke.
adik dan kakak

ramai orang sangka beliau BF noma... apa pun i x serba salah langsung letak pic ni sebagai profile pic. sebab i x curang okeh! dye adik i. hahaha. tp jatuh la saham beliau kerana beliau masih single . hakhakhak


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: