CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 2 May 2011

kenangan di MARSAH


assalammualaikum....

lama x update blog. banyak kisah x di abadikan... maklum la. kadang-kadang emosi menguasai diri hingga terabai segalanya. eyh ni nak start dr mana pun compius! :((

FYI hari ni genap 6 hari noma bergelar penganggur. hihihi 26hb April yang lepas, last day noma kat MARSAH. so sad la sebab tinggalkan warga MARSAH. dan lebih sedih lagi kawan baik noma, azie.


tp x apa la...noma nak cerita sikit ni. sepanjang noma practical kat sana. it was great sbb banyak aktiviti menarik. noma pun dapat banyak pengalaman baru. best taw! so mari2 layan pic.... entry yg sangat kaya dengan gambar sepanjang practical.

kita mula kan dengan gambar dua sahabat di MARSAH. :)

setiap hari jumaat akan di adakan majlis membudayakan Al-Quran. noma rasa majlis macam ni memang sentiasa di adakan di mana-mana sekolah kerajaan kan. cuba korg ingat balik. ada x majlis macam ni zaman korg sekolah? ada kan ada kan... so , MARSAH pun ada jugak. bagus sangat majlis macam ni tau. masa majlis ni. kadang-kadang mc cakap bahasa arab oke. ustaz-ustaz lagi la. berabuk cakap arab.

Majlis membudayakan al-quran di dewan.

masa IPTA sibuk duk pilihanraya, MARSAH pun x ketinggalan. noma rasa bertuah sangat sebab HEP department sudi lantik noma sebagai AJK. merasa la pengalaman mengira undi.
pengundi mendaftar (lelaki)
sesi mengira undi
noma dan kak asz kat kaunter pendaftaran perempuan.


dua hari selepas itu, MARSAH ada mengadakan majlis sambutan Maulir Rasul. so mari la kita merewang....

sambutan maulidur rasul yang sangat meriah. tolong la apa2 yg patut. dah kata ajk makanan. kui3.



perkenalkan, atun dan mira... students practical dr KUIS.
makan dalam dulang memang heaven!


tugas terakhir noma, buat promotion kat Maahad. Jubli Emas 1960-2010 Maahad Johor.

yg menjalankan tugas, noma dan azie

banyak lagi pic. tapi x upload semua. malas ar nak menunggu. :D yg ni pun dah cukup kan.... alhamdullilah, result yang noma dapat untuk sem ini sangat memuaskan. dan sebenarnya noma x sangka akan dapat result yang lebih baik dari apa yg noma sangka. bersyukur sangat. terima kasih warga MARSAH.












hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

ZWAN SABRI said...

Kenangan praktikal kat Marsah ek? Marsah tu kolej agama ek?


MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?