CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 4 May 2011

last day at MARSAH

assalammualaikum semua.... noma saja nak show pic last day noma. 26hb april lepas ramai staff yang tak ada kat office. sebab pergi mersing untuk Program Bina Insan Guru(BIG). antaranya, ni ha kakak noza sorg ni. nasib baik awal-awal dah snap pic dengan beliau.

HEP department

kak fiza dan saya
faiz, azie dan noma
budak2 practical kat MARSAH
kak zah.
encik zaki, kak ikin, noma dan encik naim. ni admin department

kak asz, azie dan noma. opss ada encik zaki menyelit kat belakang tu
kak lin yg comel org nya

dan akhir sekali.. x sangka dapat hadiah dr azie... thanks syg!

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: