CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 12 May 2011

lepaking @ It Roo Cafe with her

assalammualaikum....


khamis lepas terubat segala rindu pada seorang sahabat ini.... dah lama kot x jumpa... last jumpa masa noma teman beliau ke UiTM Segamat sebab nak buat clearance. sebelum beliau dan rakan-rakan beliau sambung degree....


lepas tu dah x ada nak jumpa lagi... contact pun jarang... plan nak jumpa tapi ada sahaja yang menghalang... akhirnya, kali ni dapat juga jumpa melepaskan rindu di dada. kan sayang?

lepak dan makan kat It Roo Cafe di tengah bandar JB. a lot of story okeh! nak bercakap x habis2... banyak perkara yang kita x sangka dah terjadi dalam hidup masing-masing.

noma bersyukur kerana kasih sayang kita tetap sama walau kita jauh dan x dapat sentiasa bersama dlm perjalanan hidup kita ni. meluangkan masa bersama emiey sgt bermakna utk noma.... i love u syg!
sorry emiey, noma x ada masa emiey terpaksa berhadapan dengan pelbagai masalah. noma x ada untuk berikan kekuatan utk emiey. sorry sgt.. noma percaya emiey seorang yang kuat.
dan ingat. noma x pernah lupakan emiey... syer emy edayu. my best friend!!





p/s: berpelukkan dalam kesejukan sambil menonton aksi dalam Fast n Furious 5....


p/s:emiey, anda lupa ke nak email pic kat saya:(





hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: