CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 28 November 2011

I am proud of you dude!!!!- Hilang by Armada



assalammualaikum...

Setiap orang mempunyai impian dan minat masing-masing. aku ada...kau pun ada... semua insan ada.tapi bukan semua orang mampu merealisasikan impian mereka. bukan semua orang bersungguh-sungguh dengan minat mereka. bukan salah mereka kerana tidak merealisasikan impian itu. bukan salah sesiapa kerana membiarkan minat itu sepi.


Jika ada kemahuan di situ ada jalan. aku ada seorang sahabat. seorang sahabat yang sama macam kita semua. ada impian dan minat. aku bangga mempunyai sahabat seperti beliau. kerana mampu membentuk minatnya menjadi sesuatu yang dapat dibanggakan. kawan-kawan usah cakap la kembang kempis dada masing-masing bila lihat hasil kerjanya. sebagai satu langkah permulaan, ia nya cukup berhasil. aku percaya jika ibu bapanya lihat hasil kerja seorang anak , mereka turut senyum sampai tegang urat2 muka.

Apa yang lebih membanggakan aku. beliau dan seorang rakan tidak belajar secara formal. tetapi menjadikan youtube sebagai guru kesayangan mereka. siang dan malam berdamping dengan laptop mempelajari sesuatu yang baru. Bangga betul aku dengan mereka. sanggup menahan ngantuk demi menuntut ilmu. walaupun mentari dan bulan silih berganti shift...


ok ok dah bosan baca susunan ayat aku yang poyo poyo belaka? mari kita layan hasil kerja mereka.




tak sangka BFF aku sorg ni ada bakat terpendam. bakat jadi pelakon. hikhikhik. serious aku tak sangka. dah la BFF aku ni kadang-kadang macam pemalu orangnya. aku pernah tengok some part of this video tanpa lagu. just lakonan si BFF. aku senyum meleret. nak gelak pun ye. sebab aku tak sangka. hahahahaha nak gelak lebih lebih kang orang tua ni merajuk 100tahun. okoloh~ btw, tahniah ye BFF(kim) dan kawan BFF(topex).


p/s: mereka juga akan bergelar blogger tak lama lagi. blog mereka masih dlm proses :) nanti aku share link blog depa naaa....







hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: