CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 18 November 2011

segmen bebel seorang diri part 1

assalammualaikum....

beberapa hari ni aku tak on9. beberapa hari ni jugak aku x on pun laptop ni. sentuh pun aku rasa tidak. tersentuh tu mungkin ye.

leceh sikit aku ni. kalau datang saka pemalas dia... memang teruk. tapi ni tak berapa nak teruk sangat sebab tak sampai seminggu. dulu bebulan-bulan jugak. tapi sebab ada makhluk Allah yang nak sangat aku update blog. aku gagah kan juga la. demi beliau. HAKHAKHAKHAK. jangan nak terasa pulak. :P tapi terima kasih jugak kat beliau sebab beliau aku update blog yang semakin terpinggir.



aku on9 hari ni pun sebab kebosanan yang amat. habis novel sekotak Cik SERY aku baca. tak cukup aku beli novel baru. tapi tak akan seminggu sampai 3 4 kali nak beli novel. bocor ar poket aku. sebab tu aku on9 jugak. :D at least topup broadband ni ayah aku sponsor. HAKHAKHAK HEAVEN betulllll.


bosan bosan ni aku kadang terfikir. kawan-kawan aku yang lain ni bosan jugak tak macam aku. yela semua menyepi je. saya memang faham mereka semua ada jalan kehidupan masing-maisng. sebab tu aku tak kacau dorg. cuma semalam tiba-tiba tergerak hati aku nak call beberapa org BFF aku. saja nak tanya khabar kan. dalam ramai-ramai. berapa kerat aje lah yang angkat. sure yang lain tengah membuta di petang yang dingin itu... untung la korang dapat tidur petang kannn.


BFF yang tak dapat call daripada aku tu jangan kecik hati ye. sebab tiba-tiba sibuk aku tu datang pulakkk. :) maka x sempat nak call semua. smile sayangs....













hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: