CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 11 January 2012

persimpangan

assalammualaikum....

lama tak update blog. itu aje la ayat sebagai mukadimah bila blog di tinggal sepi. tak apa. mungkin aku akan update beberapa kisah yang penting-penting je bagi aku. Btw, sekarang aku just nak membebel.

kenapa ntah perkara macam ni selalu sangat terjadi dalam kitaran hidup aku ni. dulu dah pernah jadi macam ni. sampai satu tahap aku rasa silap aku sebab memilih jalan itu. dan aku rasa serik tak mahu mengulanginya lagi. tapi kini ia seperti akan terjadi sekali lagi.


haihhh macam mana ni ek. kadang rasa buntu dengan keadaan macam ni . bukan aku yang minta semua ini terjadi. tapi aku tahu kalau aku salah memilih. kesannya aku sendiri yang tanggung. aku sendiri yang akan rasa sakit. aku sendiri yang akan menangis. tak mustahil juga jika aku salah memilih lagi, ada insan lain juga yang akan terluka. ouh sampai bila aku akan menjaga hati insan lain sedangkan hati aku sendiri terluka. tapi sanggup ke aku melukai hati insan yang aku sayang. OUH , aku dilema.












hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: