CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 11 February 2012

awal muhaimin

assalammualaikum...


tahniah untuk kawan baik aku, nabihah ahmad dan husband. ngee~

ingat tak aku ada update tentang sorang kawan aku yang kena operation sebab baby dalam kandungan beliau songsang.KLIK risau jugak time tuu. alhamdullilah semuanya selamat... bihah dapat baby boy. suke suke suke. nanti kalau ada rezeki dapat adik perempuan pulak... heee~bila la agak2nyakan. :)


sorry aunty tak sempat nak menjenguk Awal lagi. insyaAllah aunty akan datang tengok Awal oke. agak2 mama Awal sentap tak dengan aunty? :D


dear mama Awal, I am sorry oke. heee. bukan lupa tapi tak sempat. nak datang malam2 macam tak elok pulak kan... heee~insyaAllah akan muncul juga muka ku di rumah mu. :D


"semoga si kecil ini menjadi anak yang soleh dan taat pada ibu bapa. amin~"








hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: