CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 11 February 2012

happy birthday to me-kim & sery

assalammualaikum....

on my birthday, no cake sebuku! no celebration havoc! havoc! tapi ada satu perasaan indah bertapak di hati.

24januari2012; bersiap-siap hang out dengan kim dan sery. misi hari tu adalah nak tolong sery buat assignment sambil melepak. actually mintak tolong kim editkan video je. kalau budak berdua ni nak jumpa. mesti la aku kena ikut sekali.

mula-mula kim nak ajak lepak kat kedai kek Lavender mana ntah la kan. aku pun tak perasan mana dia bawak we all. tapi malang la sebab tutup. kata raya cina. lepas tu pergi la City Square. pusing2... kim angkut kiteorg pergi Starbuck CIQ. ngeeee~



kat toilet. lama aku x snap pic dalam toilet :D ok baju merah kasut merah sempena Tahun Baru Cina :D
sery sangat comel oke.. dengan skirt ala2 payung itu



lepak situ memang focus buat kerja je. kim sibuk edit video. aku sibuk mengacau sery. hikhikhik. petang tu, kiteorg gerak pergi Danga Bay. abang kim we all nak jumpa kawan dia + nak shoot someone.

ye ye la kan buat kerja :P


aku dengan sery tak tahu pape. tiba2 kena posing pulakkkkkkkkkkkk. kim tak cakap pape pun kat kiteorang kan...tak beritahu pulak yang model dia tu tak dapat datang. mula-mula malu laaa. orang tengok. lama-lama aku aku dengan sery buat tak tahu jeeee....

















lama jugak la... teman kim dan kawan beliau snap snap niii... sampai malam okee.. bila dah malam tuuuu rasa macam tak nak balik je. macam tak nak berpisah je dengan kim dan sery. seronok nye tu tak dapat nak cerita kat sini la. sebab seronok nya dapat rasa dari dalam hati kami....

hari lahir aku nampak biasa-biasa tapi aku gembira......tiba-tiba esoknya aku rasa rindu kat kembar tak seiras lain tahun ni. <3







p/s: oke pic di edit sendiri oleh aku. hakhakhakhak. dengan kebenaran Abang Kim kita.. terimakasih!


p/s: terima kasih kat kawan-kawan sebab wish birthday aku. ucapan itu cukup buat aku rasa bahagia.... terima kasih atas ingatan kalian. sayang kalian lama-lama.. mmmmmuuuuuuaaaxxx





hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: