CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 11 February 2012

Silent Millionaire


assalammualaikum....


Aku rindu seyh nak jadi student. sukeeeee nya aku bila kawan baik aku sambung study. aku yang berkobar-kobar.hee~

masa cuti raya cina teringin nk makan cekodok kat seagate tuu . memang favorite we all ok. tapi sayangggggggg tak buka pulakkkkk. hampa oke.

aku teman sery beli stationery dye. lama habiskan masa kat MPH. banyak asap kentut aku keluarkan kat sana. hakhakhakhak.

oke akhirnya jumpa jugak buku yang dicariiiiii. Thank God. :) tinggal sebuah je tuuuuu.


lepas tu aku teman sery pergi interview dye punya silent millionaire. je
ng jeng jeng. silent millionaire adalah tajuk assignment beliau. beliau kena cari perniaga kecil-kecilan macam mereka yang jual pisang goreng ke, cekodok goreng ke... lebih kurang macam tu .
so cik sery pilik BUBUR NASI KAK OJIE. area bandar tuuuu. sebelah Kotaraya. :)

seri dan sesi interview beliauuu. aku jadi tukang rakam. tukang snap pic. tukang tanya pun ye jugak. hahaha

sery dan kak ojie :D

lepas interview aku dan sery singgah bazar karat kejap. macam nak cari something. tapi tak jumpa. malam sudah larut..... hujan pun turun dengan perlahan. hakhakhak apa kah???












hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: