CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 12 February 2012

terima kasih daun serai :)

assalammualaikum...



nak jadi kan cerita. aku kalau setiap tahun birthday aku, andai kata masa tu aku berduit la kan...aku suka beli something untuk diri aku. tak kisah mahal atau murah. tapi adalah benda yang aku cop sebagai hadiah birthday untuk diri sendiri. maka, memandangkan tahun ni tahun pertama aku bergelar pekerja... aku ingat nak beli barang mahal sikit. sikit je la.... hihihihi itu pun aku fikir berkali2. kalau dah fikir banyak kali tuuu. memang akan ada satu perasaan yang aku kata.. tak nak beli larh!!! baik aku beli baju daripada beli benda yang seketul tapi harga bapak mahal!! haha. aku target nak beli jam Baby-G Kesha tuuuuuu heee aku tengok kat internet the price lebih kurang RM2++.00 ..hmmmm ok la tuuuu untuk diri sendiri kan. :P




Jam Idaman aku :P









sehari sebelum birthday aku, petang tu Kim ajak aku keluar. sebab dia bosan tahap kutu nak mati. mula2 aku macam angin dengan dia. kejap nak keluar kejap tak nak. sampai sempat jugak aku tidur petang, alih-alih aku bangun drpd tidur, dia ajak keluar. ok berdesupppp aku siap.
actually, we all memang tak ada arah tujuan oke. Kim nak cari barang, so kami pergi Plaza Angsana je. raya cina u all. memang kedai banyak tak bukak. tapi ada beberapa kedai jam yang bukak. aku pun usha-usha la kan. nak tengok harga jam tu berapa... sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiii hambikkkk kauuuu RM4++.00 telan air liur jap. even after discount pun dapat RM3++.00 aku bajet bawah tigaratus je.

maka dengan senyum secomel kucing,, aku kata TERIMA KASIH TOKEY!!! :D heee~ tapiiiiii tokey tu leh packing jam tu. okolohhhh.sape yang nak beli weii? gile kauuuuuu cash pun aku tak ada time tu (aku jenis tak suka simpan duit bebanyak dalam wallet) aku dah tarik2 baju Kim ajak blah. bila masa ntah aku kata nak beli. Kim buat tak tahu je. cis!! aku start BLUR. aku nengok kan aje Kim bayar harga jam tu. tertelan air liur ku! erkkkk~



aku kata: kite share nak?? (maksud aku, bayar half2).
kim boleh gelakkkk. erkk dia kata for my birthdayyy. arghhhhhhhhh terharu gilerrrrrr. terima kasih u. perasaan aku time tu? erk sebak kot! aku cover2 je. kang tak pepasal kena kutuk dengan si Kim ni :P


kim, terima kasih bebanyak. tak tahu la nak kata apa untuk pemberian ini. :)



NEXT!!!!!























hadiah kedua yang aku dapat, adalah sebuah novel. pemberian daripada Sery. yang ni pun tak sangka.nak jadikan kisah. masa beli buku ni, aku ada dengan dia.KLIK. aku yang tolong pilih. hakhakhak. kurang asam awak! rupa-rupanya nak buat hadiah birthday kita kann. tapi terima kasih sangat2 awk. sayang awak sungguh-sungguh~



aku memang nak sangat baca buku ni... sibuk kata nak pinjam. nak pinjam. at last, jadi milik aku jugakkk. ngeee~




NEXT!!!























































hadiah ketiga! uikkksss macam hadiah untuk pertandingan lompat bintang je! heee~
aku dapat kasut! kasut yang masa tu aku rasa terdesak nak beli... ngee. masa ni aku naik KL atas beberapa urusan. ceh! nanti lah aku update pasal ni. yang pasti, kasut ni aku nak beli sebab kaki aku sudah melecet pakai kasut Everlast yang aku beli zaman kolej dulu. damn ar!!! seksa kot. merengek2 aku kat si paan nak beli kasut. kedai kasut ouh kedai kasut!!! sungguh tak selesa. tiba-tiba paan kata ni utk hadiah birthday aku. hikhikhikhik.... paan, terima kasih daun kesum ek untuk kasut warna cream pilihan anda!



perasan tak,tiga hadiah ni dibeli bersama-sama dengan aku?? hahahaha apakah. aku pun baru je perasan ni...


NEXT!!!!











































































yang terakhir adalah daripada AKU UNTUK AKU. beg ni sebagai ganti jam yg konon aku nak beli untuk diri aku sendiri. at last orang lain pulak yg beli kan.... aku beli beg Vinci ni kat Alamanda. masa tu dengan paan, mex dan weda(gf mex). kira ada jugak la hadiah dari aku untuk aku kan. :D




belum habis lagiiiii




















































aku anggap yang satu pemberian ini sebagai pemberian hari jadi jugak. walaupun sebenarnya bukan . tapi disebabkan dapat hadiah ni dalam bulan januari, aku anggap je la untuk birthday aku! hahaha. hadiah daripada bos lama aku. bos masa aku kerja kat Heritage Boutique. oke aku tak pernah cerita pasal kerja dalam blog ni kan. nanti la aku cerita.

dan yang sebenarnya ... hadiah ni aku dapat masa aku berhenti kerja dan dapat kerja lain. malam last aku kerja tu, bos aku (Kak Lin dan Kak Juli) belanja makan kat Sekinchan, Danga Bay. ok sangat2 terharu. sebab kak lin kata, dia tak pernah buat farewell untuk staff butik dia. tambah-tambah terharu aku dapat hadiah beg polo dari dorg.bertuah nya aku dapat bos baik macam mereka. syukur alhamdullilah. dan hubungan kami masih diteruskan hingga kini. semalam aku baru je buat part time kt butik dorg. sebab staff baru cuti. kak Juli lak kena pergi kenduri kat KL.







terima kasih daun keladi buat teman-teman atas pemberian yang sungguh bermakna ini. aku akan simpan sebaik mungkin. keikhlasan kalian membuatkan aku rasa dihargai :)





sekali lagi













terima kasih daun pandan :)



sayang kalian hebat-hebat :P


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

lestarysery said...

awaaaaaaaaaaaakkkkkkkk :'( . sedeyh la awak senyap . rinduuuu sangat kat awak