CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 5 June 2013

Tanjung Sepang, Johor with Generation'06

 Assalammualaikum..,

Kisah aku dan rakan-rakan sekolah yang kini kembali menjalinkan hubungan rapat.

Kami terpisah dalam meniti usia remaja. Kerana aku dan ada antara mereka memilih untuk keluar dari perjalanan yang seiring. 

Masing-masing sudah mempunyai cerita  kehidupan sendiri. Semakin lama semakin jauh, semakin lama semakin kabur. Hingga datang suatu takdir yang menemukan kami... Moga keakraban ini berterusan
In Sha Allah.

Aku titiskan sedikit kenangan bersama mereka baru-baru ini/ 

Holiday at Tanjung Sepang on March 2013... Korang simpan moment ni sampai bila2. Walau tak ramai yang join.. tapi kita tetap happy. Betul tak?

Sebelum pergi Tanjung Sepang ni. Kami sangat kerap melepak bersama. Konon nak bincang isu berbangkit . Aku rasa agak banyak kot dugaan ketika itu. Tapi Alhamdullilah.... akhirnya pergi juga kami. Walaupun tak ramai... tapi tetap meriah. Sumpah aku rindu saat ini. Thanks kawan-kawan yang faham aku sakit gigi. Ikut kan sakit aku rasa macam tak nak join. SAKIT GIGI u alll..... aku sanggup telan ubat tahan sakit 5 kali sehari.

8 org dewasa 2 org kanak-kanak bawah umur naik 1 van pergi vacation. haha memang best giler. 

Halim Smilely, Zale Fan, me, Fizi Manaf, Lan Telur, Jane, Biha & Rauf. Si kecik tu Awal Muhaimin( anak kepada Biha)
unplanned utk session BBQ. 
*zale, ko punya resipi terbaikkkkkk.
Makan puas-puas. masa ni aku tengah sakit gigi. so segala makanan aku kunyah sekali dua then telan. 

Pepagi bangun sambung bakar ayam. 
*mmg rasa cool bila fizi hembus nafas kat aku mcm tu. dah la x gosok gigi puiiihhh

My favorite picture. 
*aku berdendam dengan fizi pasal hal ni. orang lain semua melompat cantik je...aku?? baru nak lompat dah kena tolak. kbaiii 


sebelum tinggal kan Tanjung Sepang Beach Resort
okeh tata all... 
sampai je kat JB terus session karaoke @ Ali Baba Karaoke, JB

performance by Halim. 
*first time jgk aku join karaoke lagu abah-abah kita.



Sekian, terima kasih. 




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: