CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 15 October 2013

Sambungan lagi..Raya....

Assalammulaikum...

Previous entry raya AidilFitri. Maka kita terus sambung untuk ucapan Selamat Hari Raya AidilAdha.

Petang raya aku bersama perasaan cemburu. Cemburu sebab ramai kawan-kawan aku office diaorang half day. paling cukup baik pun dapat balik jam 4 petang. Dan aku 1 office balik macam biasa 5.30 petang...

Malam tu baru pergi beli lauk untuk masak. Tahun ni raya Aidil Adha tak rebus ketupat. Kami masak nasi ayam je pun. Lagi pun tahun ni semua beraya kat rumah Aunty Zara sebab dia buat korban. Kat rumah dia pun da macam-macam makanan makcik-makcik lain bawak. Alhamdullilah. Dapat la berkumpul kita sekeluarga.

 Siaran langsung dari meja makan Mem Zarah... 
Peace :) 

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: