CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 19 January 2014

Go Aup Go Aup

Assalammualaikum...

Aktiviti hujung minggu kadang kalau dah full... memang tercunggap-cunggap nak layan. Tapi kalau dah tak ada aktiviti sangat. Pandai-pandai lah mengisinya dengan apa-apa aktiviti sekalipun. Salah satunya, aku dan Biha suka mengekor Rauf pergi main bola. Jadi penonton setia sambil makan kuaci. Itu memang pasti. Terima kasih kat yayunk Biha sebab belanja kite coklat. heeee~ 


Aku suka jersi baru team Rauf. Warnanya menyerlah! suke~

Scanner-Rauf



Minah kaki bola. Last year kemainnn giat pergi stadium tengok game JDT. 
Aku  bukan lah faham sangat nak tengok bola ni. Tapi kaunter pertanyaan ada kat sebelah (Biha).
Game semakin boring. Kita syok sendiri depan camera.

Aku rasa macam tak menang. Ntah tak ingat. Lepas game habis ada perkara yang menyedihkan berlaku. Rauf dan seorang lagi kawan dia kehilangan beg. Sedih nya.. Dalam beg Rauf ade seluar jeans. Dalam seluar jeans dia pulak ada dompet dan hp. Dengan seluar jeans sekali hilang. Yang dijumpai hanyalah beg Rauf  itu pun kat toilet lelaki. 

Semoga Rauf bertabah dengan ujian ini. Aku pernah rasa apa yang Rauf alami waktu ini. Lepas  buat report polis kami  terus balik. Rauf pun mungkin nak settle kan apa yang patut.  Memang leceh bila dompet dan  hp hilang. Nak kena pergi buat IC, Lesen, kad ATM dan lain-lain. Sabar lah wahai teman~ 

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

1 PURPLEcrazy:

Amie said...

bestttttnyerrrr noma...! =D