CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 4 January 2014

Lolol geng at Pock Dickson

Assalammualaikum... 

Lolol geng ni  buat kerja giler. Lololo geng ke Port Dickson tapi lagak macam pergi Kota Tinggi. Apa tak nyaa... pergi sehari je pun.  Dan kebetulannya, Remy nak balik kolej. So dah alang-alang hantar beliau sekali. Sesampai je PD, tak ada kerja lain.... pasti bergambar dulu. Nak mandi laut macaam tak sempat je sebab dah petang sangat. 

Alhamdullilah Selamat sampai. 

Mereka lah kesayanganku. 
Lololo Geng ni actually kawan-kawan masa kami kerja kat bank. Mereka senior aku. Mereka la banyak beri tunjuk ajar. Kami 1 team, sama-sama susah senang. Lepas berhenti kat bank kami masih tetap bersama. Kami ibarat magnet. Pantang dekat. pasti melekat.

Susah payah nak ambil gambar berempat. Ada seorang mat saleh lalu dan offer diri utk ambikkan gambar kami. Thanks a lot. Macam kami pulak pelancong kat Malaysia ni. hahahahhahaa 



Sampai terpaksa mencangkung 

Thanks adik ku kerana sentiasa menerima kawan-kawan baik aku dalam hidup kau. 




Penat berlari di tepi pantai.

Last sekali, letak tab kat bawah dan tahan pakai selipor... hahaha pun bolehh. 


Lepas puas bergambar. Aku ajak diaorang jumpa kak Fara and geng Chatters Tegar N9. Lepak dengan diaorang sampai 1 pagi. Lepas tu, baru balik JB.Remy dah selamat diambil oleh kawannya. 
Yang pasti, mengantuk dan letih. Paling kesian kat Din la sebab esoknya(Ahad) dia kerja. *Tahun 2014 Johor cuti Jumaat dan Sabtu. Tapi company aku ikut Bank so cuti Sabtu dan Ahad .

Selamat Bekerja Din~





hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

Akak Adek said...

bestnyer g PD...! =D

kupu-kupu_cinta said...

Mira.. kite kejap je kat PD. sehari je. hehehe